Szemérmetlenül...

Tárgyalás időpontja: 
2014. február 28., péntek 09.00
Ügy tárgya: 
Szemérem elleni erőszak bűntette
Ügyszám: 
B. 305/2012
Tárgyalás helyszíne: 
Hajdúböszörmény, Kossuth u. 1.
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A vádirat szerint a vádlott 2012. áprilisában Hajdúnánáson egy parkban sétáltatta a kutyáját. A parkban ott volt a sértett egy barátnőjével és egy barátjával.

A 13 éves fiatalok felfigyeltek a kutyára („jaj, de aranyos”) és közben szóba elegyedtek a vádlottal is. A férfi a sértettet a beszélgetés során elhívta a lakásába, a kislány pedig igent mondott, így kettesben elindultak. A két tizenéves barát a parkban maradt.

A férfi  - vagy ahogyan a sértett nevezi: Pista bácsi - otthon szexuális célozgatásokat tett a kislánynak, aki azonban ezt visszautasította, mint ahogy visszautasítva reagált a férfi érintésére is. Amikor aztán a vádlott letolta a nadrágját és újabb szexuális kéréssel állt elő, a lány közölte, hogy távozik. A férfinak nem volt ellenvetése, sőt még ki is kísérte a sértettet, és mondta neki, hogy igyekezzen, mert a felesége a boltból lassan megérkezhet.

A kislány az eset után azonnal beszámolt barátainak a történtekről, másnap pedig édesapjával feljelentést tettek a rendőrségen.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

Szakértői vélemény, iratismertetés, majd perbeszéd és ítélet várható